top_index.gif (74913 bytes)
F Etusivu F Fuusio F Pelaajat F Kalenteri F Tilastot F Raportit F Galleria F Linkit F Arkisto 11.01.2007


» Arkisto
dotline.gif (899 bytes)
» 2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
Uutisarkisto
Fuusio toivottaa rauhallista Joulua ja Menestyksekästä vuotta 2007 !
20.12.2006
- Urheiluseura Fuusio ry toivottaa jäsenilleen sekä sidosryhmilleen oikein rauhallista ja mukavaa Joulua sekä menestyksekästä vuotta 2007. Fuusion syksy sujui tyydyttävästi salibandyn Mestiksessä ja seura on hyvissä asemissa kevätkautta ajatellen. 10-vuotis juhlavuosi sujui pelillisesti kohtuullisen hyvin ja juhlamatkan osalta erinomaisesti. Pohja pitkälle ja vakaalle tulevaisuudelle on rakennettu ja tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa.
Täydet pisteet No Starsilta ehjällä esityksellä !
16.12.2006
- Fuusion viimeinen ottelu vuonna 2006 pelattiin lauantaina No Starsia vastaan. Tähän kauteen uutena joukkueena, mutta vanhoista pelimiehistä kasattuna joukkueena sarjaan tullut No Stars antoi tiukan vastuksen. Fuusio oli sisuuntunut eilisestä tappiosta Lahnusta vastaan ja onnistui tänään omassa puolustuspelissään hyvin. Fuusiolle pisteet 6-3 voitolla.
Lahnus-00 Fuusiota terävämpi !
15.12.2006
- Fuusion viime kauden finaalivastus Lahnus-00 oli perjantai-illan ottelupari. Ottelu oli perinteisen tasainen, mutta Lahnus oli terävämpi omissa hyökkäyksissään. Fuusio menetti avausjaksolla 2-1 johtonsa parin minuutin aikana. Lahnuksen 3-2 taukojohto tasoitettiin toisen jakson puolivälissä, mutta Lahnus onnistui vielä kahdesti ohittamaan Henkan ja näin Fuusiolle jo kauden kolmas tappio.
Fuusiolle tärkeät sarjapisteet Huikalta !
9.12.2006
- Fuusion ja RC Huikan ottelu oli hieman väsynyt vajaamiehisten joukkueiden vääntö. Molemmat jättivät avausjaksolla karvauksen melko alas ja keskittyivät oman pään peliin. Avausjakso tasattiin 1-1. Toisella jaksolla Fuusio nousi 3-2 tappioasemasta lopulta 6-3 voittoon. Palloa pelattiin aktiivisemmin maalille ja maalinedustalta saatiinkin kaksi räkämaalia. Kaikki lasketaan ja pisteet Fuusiolle.
Fuusiolle jälleen katkera tappio !
2.12.2006
- Fuusion neljäs ottelu jatkoi mollivoittoista alkukautta. Grand Star puolusti miehissä omaa maaliaan ja teki maalit pääosin läpiajoista ja huikeista volley-syötöistä. Fuusio on harvoin hallinnut peliä yhtä selvästi kuin tänään, mutta salibandy on tulosurheilua ja pisteet Grand Starille 6-5 viime minuutin maalilla. Fuusion tehokkaimpina Puukon veljekset.
Fuusio taipui Never Lostille ottelun lopussa !
25.11.2006
- Fuusio lähti kierroksen kärkikamppailussa hakemaan pisteitä Never Lostilta, joka edellisvuosilta on tuttu SC Legeana. Fuusion tiukka keskialueen puolustuspeli toimi hienosti 40 minuuttia, jona aikana Fuusio onnistui kolmesti maalinteossa. Ottelun lopussa tuli kuitenkin lunta tupaan oikein urakalla ja pisteet matkasivat vastustajalle 5-3 lukemin.
Fuusion Henkka Halle vuoden salibandyharrastaja !
21.11.2006
- Fuusion yksi viime kauden mestarijoukkueen tärkeimmistä lenkeistä eli maalivahti Henkka oli valittu Kortteliliigan vuoden 2006 salibandyharrastajaksi. Tämä kunnianosoitus jaetaan Henkalle liigan palkintobileissä lauantaina 16. joulukuuta klo 18-20 ravintola Ylämummossa. Suuremmoiset onnittelut Henkalle myös Fuusion puolesta ! Salibandyjaosto on osoittanut suurta viisautta valinnassaan.
Fuusiolle salibandykauden avausvoitto !
19.11.2006
- Fuusiolla oli hikinen urakka kauden toisessa ottelussa Bad Habitsejä vastaan. Fuusio aloitti ottelun kolmella vaihtomiehellä, mutta penkki kutistui yhteen mieheen Mäksän ja Epan loukatessa jalkansa. Bad Habits ei osannut käyttää syvyyttään hyväksi ja Fuusion kovatahtoinen puolustuspeli oli riittävän tehokasta. Fuusio taisteli kuitenkin pisteet kotiin maalein 4-1. Maalit Mäksälle, Samille ja Martsalle peräti kaksi !
Fuusio putosi välierässä rankkareiden jälkeen !
12.11.2006
- Fuusiolla oli kohtalaisen menestyksekäs 11. peräkkäinen suurhallin turnaus. Alkulohkossa Fuusio hävisi CityStarsille 2-0, mutta otti pisteet Starsista 2-1 sekä SiUsta komean esityksen jälkeen 5-1. Puolivälierävaiheesta selvittiin ilman ponnisteluita porvoolaisen Bertilin luovuttaessa. Välierissä oli vastassa tuttu ja kova joukkue Hollolasta, 3x2. Tasainen ottelu ratkesi vasta 4. kierroksella rankkareissa 3x2 eduksi. Fuusio turnauksen paras oli manageri Viljanen.
Fuusio valmis SalpausSelkä Kuppiin !
6.11.2006
- Fuusiolla on edessään jo 11. peräkkäinen Suurhallin futisturnaus. Turnaus on vuosien varrella vaihtanut nimeään useasti ja pelataan nyt SalpausSelkä Kuppina. Fuusion seurassa kilpasarjan C-lohkossa Tervakosken Pato Janakkalasta sekä vanhat tutut City Stars ja Simpeleen Urheilijat. Fuusio pelaa lauantaina 12:35, 16:05 ja 20:45. Jatkopelit sunnuntaina. Turnausvoittoa puolustaa Perus-Ilkeät.
Fuusio nousi tasapeliin kauden avauksessa !
4.11.2006
- Fuusio aloitti kauden sekavasti. Toista otteluaan pelannut LaPa oli selvästi terävämpi ottelun ensimmäisellä jaksolla, joka kirjattiin vastustajalle 3-0. Fuusion kolmekymppiset syttyivät kuitenkin toisella jaksolla pelaamaan ja nousivat arvokkaaseen tasapeliin. Pisteet jaettiin numeroin 3-3. Kauden avauksessa maalinteossa onnistuivat Sami, Piitu ja Jana.
Fuusiolla upea 10-vuotisjuhlamatka Prahassa !
30.10.2006
- 15 fuusiolaista juhlisti seuramme 10-vuotisjuhlia viikonvaihteessa Prahassa. Juhlamatka alkoi Helsingin Talissa jalkapallo-ottelulla Taksia vastaan, joka päättyi sopuisasti 2-2. Prahassa Fuusio todisti AC Sparta Prahan kotivoiton, kisaili seuran rentohenkisessä keilailukilpailussa ja kruunasi 10-vuotisjuhlat upealla juhlaillallisella Prahan vanhan kaupungin aukiolla. Matka, kuten seuran tähänastinen historiakin, oli upea menestystarina.
Mestiksen joukkueet selvillä kaudelle 2006-07 !
20.9.2006
- Fuusion ensimmäinen ottelu kaudella 2006-07 pelataan LaPa FT vastaan lauantaina 4. marraskuuta klo 13. Kortteliliigan Mestikseen on kaudelle 2006-07 ilmoittautunut kahdeksan joukkuetta. Näistä kuusi joukkuetta (Fuusio, Bad Habits, Lahnus-00, LaPa FT, RC Huikka ja Grand Star Cafe) ovat tuttuja vastustajia aiemmilta kausilta. SC Never Lost ja No Stars ovat uusia joukkueita ko. sarjassa. Sarjamuotona on kaksinkertainen alkusarja + pleikkarit.
Fuusion treenikausi käynnistynyt vauhdikkaasti !
18.8.2006
- Fuusion salibandykausi on käynnistynyt vauhdikkailla harjoituksilla LaKa:n edustusjoukkuetta vastaan. LaKalla on ollut hyvin miehiä läsnä, Fuusion miesten osittain pelaten vielä kesäpelejä. Vauhti kaukalossa on ollut kovaa ja alun totuttelun jälkeen Fuusio alkaa päästä paremmin mukaan. Uskoisin, että tänä vuonna harjoitukset palvelevat sarjaa aiempaa paremmin.
Fuusion treenikausi lähestyy !
18.8.2006
- Fuusion salibandykausi lähestyy. Syyskuun 4. päivästä alkaen treenaillaan Lahden Kalevan edustusjoukkuetta (kansallinen 3. divisioona) vastaan maanantaisin Energiahallin 1 kentällä klo 20-21. Nyt on Fuusiolla mahtava paikka kehittyä joukkueena kun saatiin kovan luokan treenivastus. Kaikki aktiivisesti mukaan heti alusta lähtien !
Fuusion MM2006 futisveikkaus päättyi !
26.6.2006
- Fuusion perinteeksi muodostunut 1X2-veikkaus oli tutun tasainen. Kärkeen nousi loppusuoran alussa Markus, joka piti piikkipaikan maalin asti 33 pisteellä, Martsa taipui kakkoseksi 32 pisteellä ja kolmas sija S.Uzunerille 31 pisteellä (maalikuningasveikkaus). Neljäs ja viides saivat myös 31 pistettä, mutta Uzunerin Brasilia (9 pist) ja Henryn 2 maalia nostivat hänet podiumille. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille !
Fuusion voittoputki poikki Ikaalisissa !
18.6.2006
- Fuusio lähti tämän kesäiseen ja tod. näköisesti viimeiseen Kylpylä-Cupiin pienellä joukkueella. Maalipörssin useasti voittanut Lasse jätti turnauksen väliin MM-kisamatkan vuoksi ja maalivahti Teemun polvi meni Laadun pelissä Kylpylä-Cupin alla. Näin Fuusio lähti turnaukseen vain 7 miehen turvin. Alkulohkon Fuusio selvitti komeasti, 3 voittoa maalierolla 8-0. Puolivälieräottelussa tuli kuitenkin tappio 5-4 ja näin historiallinen voittoputki oli katkaistu. Onnea uusille mestarille !
Fuusiosta Henkka ja Arto Mestiksen All-Starsiin !
12.6.2006
- Fuusio sai kaksi pelaajaa tämän kauden Mestiksen All-Starsiin. Huikean kauden maalissa torjunut Henkka oli itseoikeutetusti toinen ja kokenut Arto toinen valittu fuusiolainen. Myös finaalivastus Lahnus-00 sai kaksi miestä tähtijoukkueeseen, Mika Kuitusen ja Jarmo Haltun. Loput kaksi paikkaa menivät Diggersien Oskari Laineelle sekä SJ Puujalkojen Harri Bäckmanille. Onnea kaikille tähtipelaajille !
Fuusion MM2006 futisveikkaus !
9.6.2006
- Fuusion perinteeksi muodostuneeseen jalkapallon arvokisojen 1X2-veikkaukseen tuli tällä kertaa 24 veikkausriviä. Jännittäminen suosikkijoukkueiden puolesta alkaa tänään ja loppuu lohkovaiheen osalta juuri ennen Juhannusta. Finaali pelataan Berliinissä 9.7. Paikan päällä kisoja seuraavat Lasse, Danny, Jana sekä Sammy. Me muut turvaudumme YLEn ja internetin varaan. Onnea ja menestystä tasapuolisesti !
Fuusion MM2006 futisveikkaus on käynnissä !
9.5.2006
- Fuusion perinteeksi muodostunut jalkapallon arvokisojen 1X2-veikkaus on käynnissä. Kisojen alkuun on vielä aikaa kuukauden pävät ja joukkueiden alustavat kokoonpanot on julkistettu. Rivin viimeinen jättöpäivä on keskiviikko 7.6.06. Veikkausrivin voit ladata tästä koneellesi. Peliohjeet rivin mukana. Potti jaetaan kolmen parhaan kesken. Kunniaa ja glamouria vain voittajalle !
Fuusion lohko Kylpylä-Cupissa selvillä !
4.5.2006
- Fuusion E-lohko tämän vuoden Kylpylä-Cupissa on täynnä. Alkulohkon vastustajat ovat kauhavalainen FC Ylivoima, paikallinen IkU sekä lahtelainen Grand Old Men Sporting Club. Näin alkulohkoon saadaan lahtelaisten "paikallispeli". Fuusio osallistuu viidennen kerran Ikaalisten Kylpylä-Cupiin. Fuusio on voittanut turnauksen tähän mennessä jokaisella osallistumiskerrallaan.
Fuusio testasi "lentokentän" !
20.4.2006
- Fuusio pelaili Lahden Kalevaa vastaan harjoituspelin Urheilutalon A-hallissa. Huomattavan iso ja korkea kenttä sekä parkettinen alusta olivat aluksi Fuusiolle outoja. LaKa näyttikin vievän pelin nimiinsä mennen tullen ensi jakson onnistumisillaan, mutta toisella jaksolla Fuusio piristyi ja peli päättyi noin 8-8 lukemiin. Kiitokset pelin järjestämisestä Henkalle. Kiitos myös LaKalle ja tuomareille. 
Fuusio treenaa ma 17.4. normaalisti !
12.4.2006
- Fuusion treenikausi jatkuu vielä huhtikuun loppuun. 2. pääsiäispäivänä eli ensi maanantaina treenataan ihan normaalisti. Fuusio toivottaa kaikille hyvää Pääsiäistä ja maanantaina sulatellaan mämmit Energiahallilla klo 20-21.
Fuusiolle mestaruus 3-0 voitolla !
10.4.2006
- Fuusion mahtava kausi sai täydellisen päätöksen - Mestiksen mestaruuden. Seuran historian toisessa Mestis-finaalissa vastuksena oli Lahnus-00. Kauden kaksi edellistä ottelua oli päättynyt Fuusion voittoon ja näin kävi myös finaalissa. Tarkka ja hyvätempoinen peli meni lopulta Fuusiolle puhtaasi 3-0, vaikka Lahnus kolisteli Fuusion tolppia pariinkin kertaan. Pronssi meni SC Legealle, joka voitti LaPan 4-2. Kiitos kaikille mahtavasta kaudesta !
Fuusio kultaisella maalilla Mestis Finaaliin !
26.3.2006
- Toisessa välieräottelussa finaalipaikka oli katkolla Fuusiolle. Ottelu alkoi tasaisen sekavana. LaPa siirtyi aivan avausjakson lopussa 1-0 johtoon. Toisen jakson alkupuolella Fuusio tuli Arton maalilla tasoihin. Lapa otti johdon Fuusion keskialueen virheen jälkeen viisi minuuttia ennen loppua. Piitu tasoitti pari minuuttia tämän jälkeen. Mentiin jatkoajalle, jonka Fuusio ratkaisi Piitun ylivoimamaalilla noin viiden pelatun minuutin jälkeen.
Fuusio jätti LaPan nollille !
19.3.2006
- Salibandykauden ensimmäisessä välierässä Fuusio pelasi vain 3 vaihtomiehellä. Fuusion ja Lapan ensimmäinen välieräottelu oli tarkkaa peliä, jossa varjeltiin omaa maalia viimeiseen asti. Fuusio siirtyi avausjakson puolivälissä 1-0 johtoon. Nämä lukemat kestivät ottelun viimeiselle minuutille asti, jolloin Pekka teki tyhjiin loppunumerot 2-0. Henkalle kauden ensimmäinen nollapeli, parhaaseen mahdolliseen aikaan.
Fuusio masensi Huikan 10 - 5 !
13.3.2006
- RC Huikka pelasi siirretyssä välisarjan viimeisessä ottelussa selkä seinää vasten. Huikka tarvitsi pisteen välieräpaikkaan. Fuusio sai otteluun unelma-alun ja siirtyi ottelun ensimmäisen kympin aikana jo 4-0 johtoon. Jakso lopulta Fuusiolle 7-0 ja ottelu oli ratkennut. Toinen jakso meni enemmän pelailuksi ja loppunumeroilla 10 - 5 Fuusio lähetti Huikan lomille tämän kauden Kortteliliigasta.
Fuusio jäi ilman pisteitä SC Legeaa vastaan !
5.3.2006
- SC Legea vei pisteet Fuusiolta maalein 6-3. Fuusio lähti otteluun vain kahdella vaihtopelaajalla. Ottelu pysyi kuitenkin maalien suhteen tasaisena lähes koko ottelun. Lassen kaksi jäähyä ottelun toisella jaksolla vei Fuusiosta viimeiset mehut ja Skyden epäonnistuminen tilanteessa 5-3 jättivät takaa-ajon lähtökuoppiinsa. Legean kuudes maali viimeisellä minuutilla ratkaisi ottelun lopullisesti.
Fuusio otti revanssin LaPasta !
4.3.2006
- Fuusio jatkoi tappiottomien otteluiden sarjaa Mestiksen välisarjassa ottamalla revanssin Lapasta maalein 5-3. Ottelu pysyi Fuusion hallinnassa aivan alkua lukuunottamatta, vaikkakin Lapa piti suurelta osin palloa hallussaan. Fuusio kuittasi nopeasti Lapan 1-0 ja 2-1 johtomaalit ja siirtyi avausjakson lopussa 3-2 johtoon. Lapa onnistui seuraavan kerran vasta aivan ottelun lopussa kaventamaan 5-3 ja näin Fuusiolle täydet pisteet.
Fuusio - SC Legea ottelusiirto vahvistettu !
25.2.2006
- Fuusio on sopinut SC Legea kanssa, että 26.2 sovittu ottelu siirretään pelattavaksi 5.3. klo 14.
Fuusiot hyytyivät alkusarjaan futsalissa !
18.2.2006
- Kahdella joukkueella Korttelin kilpasarjan futsal-turnaukseen lähtenyt Fuusio putosi jatkopeleistä molemmilla joukkueilla. Fuusio Lahden saldoksi tuli tappio, voitto ja tasuri ja jatkopaikka meni paremmalla maalisuhteella SSR:lle. Fuusio Hki:n sarake jäi näyttämään puhdasta nollaa. Kaksi tiukkaa maalin tappiota vievät mahdollisuuden edetä jatkoon ja viimeinen ottelu repsahti rumiin 11- 3 lukemiin SSR II vastaan. Historiallisen huono tulos.
Fuusio välisarjan kärkeen 4 - 1 voitolla Grand Starista !
17.2.2006
- Fuusio otti toisen peräkkäisen voiton Mestiksen välisarjassa ja nousi yksin sarjan kärkeen neljällä pisteellä. Ottelu Grand Staria vastaan oli suhteellisen tasainen ja rikkonainen. Fuusio pelasi kahdella kentällä ja voitti ensimmäisen jakson 2-0. Grand Star kavensi toisen jakson alussa, mutta Fuusion puolustus piti vastustajan jälleen yhdessä maalissa ja Pyykköjen maaleilla Fuusiolle 2 pistettä.
Fuusiolle 3-1 voitto Lahnuksesta !
4.2.2006
- Fuusion peli välisarjan ottelussa Lahnusta vastaan oli aluksi sekaista. Lahnus käyttikin tämän hyväksi ja meni 1-0 johtoon. Fuusio tuli otteluun mukaan noin kymmenen minuutin kohdalla ja nousi Lassen maalilla tasoihin ja meni 2-1 taukojohtoon Skyden onnistuessa. Toisen jakson alku oli tarkkaa peliä. Henkka piti torjunnoillaan numerot ennallaan. Jukan upea rystymaali vei Fuusion kahden maalin johtoon, joka piti loppuun asti ja toi tärkeät 2 pistettä.
Mestiksen välisarjan ohjelma valmis !
30.1.2006
- Fuusio saa vastaansa heti kärkeen 4. helmikuuta alkulohkon kakkosen, Lahnus-00:n (alkuohkossa 4-1 voitto). Muut välisarjan joukkueet ovat SC Legea (6-1 voitto), RC Huikka (7-2 voitto), Grand Star (3-3) ja LaPa (5-4 tappio). Välisarjaan mahtuu lisäksi kaksi tuomari/sihteerivuoroa. Nyt ne tosipelit vasta alkavat ! Katso ohjelma.
Fuusion tasurilla alkulohkon voittoon !
27.1.2006
- Alkulohkon viimeisessä ottelussa SJ Puujalkoja vastaan Fuusio peli oli edellisen ottelun tapaan erityisesti avausjaksolla sekaisin ja alkukaudesta puuttuneita karkeita virheitäkin nähtiin riittävästi. Puujalat vei avausjakson 5-1 Fuusion pakkien myötämielisellä avustuksella, mutta toisella jaksolla otteet paranivat ja ottelu tasattiin Tepin viime minuutin maalilla numeroin 6-6.
Fuusiolle avaustappio, Lapa vei pisteet 5 - 4 !
22.1.2006
- Alkulohkon 9. kierroksella Fuusio taipui ensimmäiseen tappioonsa Lapaa vastaan. Varsinkin ensimmäinen jakso oli Fuusiolta sekavaa ja kurintonta peliä. Toisella jaksolla nostettiin vauhtia ja erityisesti jakson lopussa saatiin painetta Lapan päätyyn, mutta pallo ei tänään pomppinut meille ja Lapa pelasi hyvän ottelun. Koko joukkue pelasi alle tasonsa ja kokenutta vastustajaa vastaan otteet eivät riittäneet pisteille.
Futsal turnauksen ohjelma valmis !
19.1.2006
- Helmikuun 18. päivä pelattavan Korttelin kilpasarjan futsal turnauksen ohjelma löytyy kalenteri- osiosta. Fuusio Lahti aloittaa pelit klo 10 ja Fuusio Helsinki klo 11. Joukkueet ovat eri lohkoissa, joten toivottavasti turnauksen finaalissa klo 17.35 nähdään kaksi Fuusion joukkuetta. Päivä jatkuu vuosikokouksen ja saunaillan merkeissä Amandessa heti turnauksen jälkeen. Kaikki jäsenet tervetuloa pelaamaan/seuraamaan futsalia ja viettämään iltaa yhdessä !
Fuusio 4 - 1 voittoon kärkikamppailussa !
14.1.2006
- Fuusio ja Lahnus-00 pelasivat 8. kierroksella tarkan ja kovatasoisen ottelun. Maalipaikat olivat kortilla ja tarkka keskialueen puolustus kunniassa. Avausjaksolla maalit tasattiin 1-1, mutta toisen jakson alussa Fuusio osui kahdesti ja ratkaisu ottelun. Tarkasti viheltäneet jaoston tuomarit ottivat tiukan linjan ja molemmat pääsivät kokeilemaan ylivoimaa siinä onnistumatta. Sami viimeisteli loppunumerot tyhjään maaliin.
Fuusio masensi RC Huikan maalein 7 - 2 !
8.1.2006
- Urheiluseura Fuusion vuosi 2006 alkoi komealla voitolla Mestiksen kärkipään RC Huikasta. Runsaalla miehistöllä pelannut Fuusio pelasi jälleen joukkueena kurinalaisesti ja tehokkaasti. Varsinkin 5-0 päättynyt ensimmäinen jakso oli yksi kauden parhaista. Henkka esitti jälleen erinomaista peliä maalissa ja Arton debyytti sentterinä sujui upeasti.
Fuusio toivottaa Hyvää Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2006 !
20.12.2005
- Urheiluseura Fuusio ry toivottaa kaikille jäsenilleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2006. Tapaninpäivänä on Energiahallin treenivuorolla klo 20 alkaen mahdollista sulatella kinkkuja salibandyn merkeissä.

Urheiluseura Fuusio ry
Tanssimäenkatu 12 C 55  15240 Lahti
fuusio@urheiluseurafuusio.com

Martsa ã 2005