top_index.gif (74913 bytes)
F Etusivu F Fuusio F Pelaajat F Kalenteri F Tilastot F Raportit F Galleria F Linkit F Arkisto


» Arkisto
dotline.gif (899 bytes)
» 2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
Uutisarkisto 2009
Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2010!
22.12.2009
- Urheiluseura Fuusio ry toivottaa kaikille pelaajilleen, pelaajien perheille sekä sidosryhmille oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta 2010. Fuusio jatkaa salibandyn Mestistä hyvistä asetelmista lauantaina 7.1.10. Syyskauden jälkeen sarja on erittäin tasainen ja vain Diggers on pudonnut kelkasta ulos. Näin ollen kevätkausi tulee olemaan erittäin jännittävä ja jokainen piste on tärkeä jokaiselle joukkueelle. 
MikkoFuusio joulutaolle voitokkaasti!
13.12.2009
- Fuusio ja Jymypallon ottelu ei tarjonnut kaunista salibandyviihdettä. Fuusio oli astetta aktiivisempi ja hallitsevampi joukkue, mutta molempien joukkueiden maalivahtipeli piti pelin tasaisena. Jymypallon maalivahti piti joukkuetta pystyssä, kun Fuusion maalilla 2. veskari Martsalla ei ollut paras torjuntapäivä. Piitun ja Miikan osumilla Fuusiolle kuitenkin ansaittu voitto 6-4. Näin Fuusio päätti runkosarjan syyskauden voittoon ja pysyy taulukon ylemmässä puoliskossa.
MOM - Miikka
RuneFuusio vs Jäppärä - tiukkaa taistelua!
1.12.2009
- Fuusion "otteluruuhkan" toinen kierros pelattiin Jäppärää vastaan. Fuusion jarrukenttä Sami-Rune-Lasse otti kuitenkin luulot pois heti ensimmäisessä vaihdossa kun Rune tuikkasi lusikkapuolelta pallon verkkoon. Avausjakso mentiin tiukasti päästä päähän ilman hienouksia, tauolle Fuusion 2-1 johdossa. Toisen jakso alku oli Fuusiolta heikko. Jäppärä tuli ensin tasoihin ja meni hetken päästä 3-2 johtoon. Toisella jaksolla peli tuli astetta fyysisemmäksi, mutta taistelu oli tasapuolista ja rehtiä. Fuusio hoiti alivoimat hienosti, mutta ei saanut omalla ylivoimalla mitään aikaiseksi. Fuusion jarrukenttä otti vastuuta ja Rune teki loppunumeroiksi 3-3 takatolpalta. Viimeisellä minuutilla Fuusio sai parikin paikkaa voittomaaliin, mutta kun ei niin ei. Kahden fyysisen joukkueen tasainen koitos päättyi lopulta ansaitusti pistejakoon.
MOM - Rune (2+0)
MikkoFuusio nollattiin tauon jälkeen!
29.11.2009
- Fuusion pikkujoulun tuoksuinen joukkue jäi pahasti No Starsin jalkoihin. Paremmalla liikkeelle ja hyvällä viimeistelyllä pelannut vastustaja otti ohjat käsiinsä alusta asti. Fuusio ei päässyt avausjaksolla ollenkaan tekopaikoille. Toisen jakson alussa No Stars teki 4-0 maaliin ja kun vastustajat maalivahti koppasi muutaman komean kopin, jäi kuparin rikkomatta. Lopputulos tylysti 7-0 No Starsille. Pelaaja-manageri Martikainen nauttii "normaalia" luottamusta, sanoi seuran puheenjohtaja Martikainen ottelun jälkeen. Muutoksia tulossa?
MOM - Mikko
MVP JakeFuusiolla jälleen kelpo esitys Salpausselkä Kupissa!
15.11.2009
- Fuusio otti osaa jo 14. kerran syksyiseen sisäfutisturnaukseen. Alkulohkon kolmesta ottelusta oli saaliina komesti tasuri ja kaksi voittoa. Sunnuntain ensimmäisestä cup-kierroksesta selvittiin komealla 3-1 voitolla 8 parhaan kilpasarjajoukkueen pariin. Tie kuitenkin nousi pystyyn cupin 2. kierroksella vahvaa FC Hollolaa vastaan selvin 3-0 lukemin. Fuusion alakerrassa luuti vahvasti Jana, keskellä uutta kevättään teki Mikko V, mutta laitapakin tontilta turnauksen parhaaksi pelaajaksi nousi Jake. Kiitos kaikille, ensi vuonna uudestaan! Turnausraportti.
MVP - Jake, 1 maali
Tehomies MiikkaFuusio hyvällä pelipäällä isänpäivän kunniaksi!
8.11.2009
- Fuusion "pappajengi" oli osuvasti isänpäivänä hyvällä pelipäällä. Sarjakärjessä ollut Karkeat Sukat sai tuta vanhaa kunnon tiivistä viisikkopelaamista ja tehokkaita vastaiskuja. Miikka oli täysin pitelemätön ja iski Fuusion 6-1 päättyneessä ottelussa peräti 5+0 tehot! Karkeat Sukat pääsi pilaamaan Henkan nollasarakkeen aivan ottelun lopussa. Fuusion erinomaisesta esityksestä kertoo myös vastustajan turhautuminen ja kova suunsoittaminen. Fuusiolta ehdottomasti kauden parasta peliä! Erinomaista isänpäivää kaikille.
MOM - Miikka (5+0)
FuusioFuusion otteluohjelma SalpausSelkä Kupissa!
6.11.2009
- Fuusio aloittaa tämän vuoden turnauksen lauantaina 13.11 klo 15:35 Team 73:a (Hanko) vastaan. Illan päätteeksi pelataan klo 19:25 FC Lochaa (Kolari) ja sunnuntai aamuna klo 11:30 alkusarjan viimeinen matsia tuttua SiU:ta (Simpele) vastaan. Alkulohkojen voittajat suoraan cup 2. kierrokselle ja sijat 2-3 cupin 1. kierrrokselle.
Kilpasarjan otteluohjelma kokonaisuudessaan täällä.
SamiFuusiolle avauspisteet komealla voitolla!
1.11.2009
- Fuusio otti kauden avauspisteet Lapalta peräti maalein 11-2. Lapa aloitti "varamaalivahdilla", kun Soikka torjui ensimmäiset minuutit varsinaisen mv:n puuttuessa. Fuusio lämmitteli Soikkaa 4-1 luvuin ja jatkoi jaksovoittoon 7-1. Toisella jakson alussa peli jatkui samanlaisena ja Fuusio onnistui paikasta kuin paikasta. Jakson lopussa pallo pyöri myös Fuusion päässä, mutta Miikka viimeisteli loppunumeroiksi 11-2 sekuntia ennen päätössummeria. Hieno esitys koko joukkueelta!
Fuusion MOM - Sami "Sefki" Lari
MO'MartsaI need you to grow a Moustache!
30.10.2009
- "Movember (kuukausi, joka aiemmin tunnettiin nimellä November/Marraskuu) on kuukauden kestävä vuosittain organisoitava viiksien kasvatus kampanja, jonka avulla kerätään varoja hyväntekeväisyyteen sekä laajennetaan tietoisuutta miesten terveydestä." Tule Fuusion mukaan hyvän asian puolesta ja rekisteröidy http://fi.movember.com ja ala kasvattaa pensseleitä! Jos et halua kasvattaa suteja, niin voit silti tukea hyvää asiaa tekemällä lahjoituksen Hopearahastoon. PS. Mainitse "MoBro 155", niin tuet samalla minua Vuoden Mo 2009 kilpailussa. Rahasi menevät 100% säätiölle, eivät minulle.
EpaFuusio went Rackethlon!
25.10.2009
- Fuusion ensimmäinen mailapeliturnaus järjestettiin Pajulahdessa lauantaina 24.10. Mukaan saatiin peräti 14 mailapelajaa. Lajeina olivat tennis, squash ja pingis. Tällä kertaa sulkkis jätettiin pois. Kolmesta alkulohkosta 4 parasta etenivät A-finaaliin, jossa voittokulkuaan jatkoi Epa. Epa vei turnauksen nimiinsä häviämättä otteluakaan. Toisena komeasti Jake, kolmas oli Piitu. Hienoja pelejä pelattiin läpi koko  päivän. Valitettavasti ilman vammoja ei selvitty. Mäksä pyöräytti nilkkansa astuttuaan tennispallon päälle. Kiitos kaikille osallistujille ja erityisesti Pajulahdelle / Piitulle!
Katso tilastot turnauksesta.
MOM PiituFuusio aloitti kauden maalin tappiolla!
18.10.2009
- Fuusion 13. kausi Kortteliigan salibandysarjoissa alkoi ottelussa Vega SC:tä vastaan. Kauden avausjakso oli molemilta tarkkaa peliä ja maalipaikat olivat kiven alla. Vega meni johtoon rebound maalilla, mutta Mäksä tasoitti taukonumeroiksi 1-1 Henkan hyvän pitkän avauksen jälkeen. Toisella jaksolla Vega osui jälleen ensin, mutta Fuusio kuittasi ylivoimalla. Maalintekijänä ikinuori Janne Piitulainen. Vegalle kuitenkin täysi pistepotti nopeas vastahyökkäyksestä. Loppunumerot Vegalle tasaisen ottelun jälkeen maalein 3-2.
Fuusion MOM - Piitu (1+0)
Salibandyliigoissa mukana 114 joukkuetta!
21.9.2009
- Korttelin salibandy elää ja voi hyvin vaatimattomista kenttäolosuhteista huolimatta. Fuusion lisäksi Korttelin Mestikseen on ilmoittanut 11 joukkuetta eli enemmän kuin pitkään aikaan. Yksinkertaisen sarjan jälkeen vain 4 parasta jatkaa playoffeissa mitalipeleihin. Mestiksessä kaudella 2009/2010 mukana MC Jymypallo, Tekosyy, LaPa, SC Arppa, Vega SC, RC Huikka, No Stars, Jäppärä, Karkeat Sukat, Diggers ja Red Devils sekä Fuusio. Uusia joukkueita on jälleen mukana, näin vanhatkin seurat saavat piristystä sarjaan. Fuusion kovana tavoitteena olla neljän parhaan joukossa!
Fuusio onnittelee 40-vuotista Kortteliliigaa!
26.8.2009
- Urheiluseura Fuusio kävi onnittelemassa Martsan ja Mäksän kautta 40-vuotta nuorta Kortteliliigaa liigapäivänä. Fuusio tuki Korttelia ostamalla omistuskirjoituksen kera historiikin: 40-vuotta - Hampaat irvessä, pilke silmäkulmassa.
Fuusion hallitus on päättänyt, että seura jatkaa seuraavan kauden Mestiksessä. Salibandyn harjoitukset jatkuvat perinteiseen tapaan syyskuun 7. päivä alkaen uusiutuvan Energiahallin 1 kaukalossa klo 20. Tervetuloa mukaan!
Fuusion kesäharjoitteluna suunnistus ja tennis!
4.5.2009
- Fuusion omatoimiseen kesäharjoitteluun on otettu kaksi uutta lajia. Suunnitus eli alueen seurojen iltarasti-tapahtumat, joita on kolmesti viikossa. Näin liikunnan iloa luonnossa on tarjolla runsaasti. Mäksä ilmoittaa Fuusion ranking-systeemin tähän lajiin.
Fuusio goes tennis- turnaukseen on osallistumassa toistakymmentä pelaajaa. Turnausajankohta ja -kaavio ilmoitetaan myöhemmin. Harjoittelun voi aloittaa lukuisilla kaupungin ilmaiskentillä esim. Jalkarannassa, Tonttilassa tai Mukkulassa.
RC Huikka uusi salibandymestaruutensa !
5.4.2009
- RC Huikan ja Tekosyyn finaalin alku oli Huikan näytöstä ja joukkue siirtyi tavoittamattomaan 3-0 johtoon avausjaksolla. Erityisesti liigapelaaja JP Utriainen oli kovalla pelipäällä ja oli jokaisessa maalissa mukana. Toisen jakson alussa Tekosyy sai ylivoiman, mutta ei onnistunut. Huikan hyvin pelannut maalivahti onnistuttiin vihdoin ohittamaan toisen jakson vitosen kohdalla ja Tekosyy pääsi jo 3-2 tilanteeseen, kunnes Huikka ratkaisi ottelun tekemällä seuraavan maalin. Loppunumerot lopulta ansaitusti 5-2 Huikalle. Toinen jakso oli Tekosyyltä selvästi parempaa peliä, mutta avausjakson tyrmäyksestä joukkue ei enää noussut. Tekosyyn liigapelaaja Heikki Hätönen jäi Utriaisen varjoon. Eri asia on sitten kuuluisiko harrasteliigan finaalin ratketa yksittäisten "ammattilaisten" väliseen taistoon ? Ottamatta mitään pois Utriaisen hienosta esityksestä näkisin henkilökohtaisesti, että ei kuuluisi.
Fuusio jäi nollille ja lähti kesälomille !
15.3.2009
- Fuusio hävisi kolmannen puolivälierän 2-0 ja sarjan 2-1 Tekosyylle. Ottelun alku oli erittäin tarkkaa peliä molemmilta. Kympin kohdalla Henkka torjui Tekosyyn rankkarin, mutta jakson puolivälissä Tekosyy teki playoffmaalin eli survoi riparin verkkoon. Tauolle 1-0 lukemista.
Toisella jaksolla nähtiin vähän kovempaa peliä ja jakson alussa Fuusio sai alivoimalla muutaman hyvän paikan, mutta ei onnistunut. Miikka ampui maalipuihin ja Skyde kypärään. Mikko sai ottelun loppupuoliskolla hieman kyseenalaisen vitosen, jonka aikana Tekosyyn onnistui kertaalleen maalinteossa. Aivan viime sekunneilla Fuusio pääsi yrittämään kavennusta rankkarista, mutta Piitu ei onnistunut harhautusyrityksessään.
Fuusion pelasi kunniakkaan sarjan ja pelasi hyvän kauden ns. ei-salibandyperheen jäsenenä. Runkosarjan kolmas sija ja puolivälierän tiukka tappio kääntävät kauden tuloksellisesti plussalle. Kiitos kaikille!
Fuusion MOM - Henkka
Tekosyy askeleen Fuusiota edellä !
6.3.2009
- Fuusion paketti kesti toisessa puolivälieräottelussa kasassa ensimmäisen vartin. Joksun ylivoimamaalin Tekosyy kuittasi liian nopeasti. Janan hyvästä karvauksesta Mikko vei Fuusion 2-1 johtoon. Tähän hyvät asiat jäivätkin. Tekosyy vei avausjakson 3-2 helpoilla osumilla. Toisella jaksolla Fuusiolta hävisivät kaikki joukkuepelin avaimet, eikä se päässyt edes maalintekosektorille. Tekosyyn hyvä työnteko ja liike palkittiin ruhtinaallisesti ja ottelupari tasattiin loppunumeroin 8-2.
Fuusion MOM - Joksu (1+0)
Fuusiolle avausvoitto Tekosyystä !
28.2.2009
- Fuusion ja Tekosyyn ensimmäinen puolivälieräottelu oli tasaista playoff vääntöä. Fuusio aloitti terävästi ja meni pian 2-0 johtoon. Tekosyy pääsi kuitenkin lähes yhtä nopeasti tasoihin. Avausjakso lopulta Fuusiolle 3-2. Toisella jaksolla päästiin enemmän tiukkaan playoff-meininkiin ja ottelun viimeisen 10 aikana nähtiin paljon yli- ja alivoimaa tuomarilinjan tiukentuessa. Fuusio onnistui ylivoimalla kerran ja Skyden toinen maali vei Fuusion 5-3 johtoon. Tämä riitti taivuttavaan Tekosyyn ja Samin alivoimamaalista saatiin loppunumeroiksi 6-3.
Fuusion MOM - Skyde (2+2)
Fuusiolle tuttu playoff-vastus Tekosyy !
22.2.2009
- Fuusio kohtaa viime vuotiseen tapaan Mestiksen playoffien 1. kierroksella Tekosyyn. Joukkueiden runkosarjan kohtaaminen päättyi Tekosyyn hyväksi 5-2. Välisarjassa Tekosyy oli jälleen parempi 5-3 luvuin. Muut otteluparit ovat: RC Huikka - SC Vega, Padotut Sillit - Red Devils sekä SC Rata - No Stars. Fuusio lähtee hakemaan revanssi Tekosyystä viime kauden 2-0 playoff tappion jälkeen. Ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina 28.2 klo 15.
Fuusiolaisia Finlandia-laduilla !
22.2.2009
- Fuusiosta otti osaa Finlandiahiihtoon muutamia pelaajia. Kaikkien yllätykseksi maalitykki Lari heitti perinteisen sukset jalkaan talven ensimmäisen kerran numerolappu rinnassaan. 50 km matka sujui mukavasti aikaan 5:41:54. Mäksä oli tulessa sunnuntaina vapaalla tyylillä. Sama matka taittui luistellen aikaan 3:21:06. Hyvä jätkät, hienot suoritukset ! Henkka teki hommia taas toimitsijapuolella HU-46:n talkoomiehistössä.
Fuusiolle tasapelipiste Silleiltä !
21.2.2009
- Fuusion ja Tekosyyn otteluissa oli vaihtopenkillä väljää. Fuusio lähti taistoon ilman vaihtomiehiä ja Sillit yhdellä vaihtomiehellä. Ottelu alkoi tasaisesti ja tauolle mentiin sopuisasti 3-3. Sillit otti 5-3 johdon tauon jälkeen, mutta Fuusio tuli ensin tasoihin ja sitten ohi. Hyvä aktiivinen ilme jäi palkinnotta kun huippupaikoista ammuttiin ohi kerta toisensa jälkeen. Lopussa Joksu sai jäähyn. Ensin Jana vei Fuusion alivoimalla 7-6 johtoon, mutta Sillien ylivoima tasoitti ottelun vain 16 sekuntia ennen summeria.
Fuusion MOM - Mikko (1+1)
Tekosyy jälleen Fuusiota parempi !
17.2.2009
- Fuusion ja Tekosyyn ottelut ovat joka kerta olleet tasaisia yhden tai kahden maalin erolla päättyneitä taistoja. Fuusio aloitti tällä kertaa todella terävästi kahden surkeasti sujuneen välisarjan pelin jälkeen. Mäksän ja Piitun tehot veivät Fuusion jo 3-0 johtoon kun vartti oli pelattu. Tämän jälkeen peli kuitenkin sekosi ja varsinkin toinen jakso oli surkeaa pallon perässä juoksemista. Tekosyy tuli takaa rinnalle ja painui 5-3 maalein voittoon asti.
Fuusion MOM - Mäksä (1+2)
PiituFuusiosta välisarjan heittopussi ?
30.1.2009
- Fuusion välisarja jatkui ottelulla SC Rataa vastaan. Heti alusta oli selvää, että Fuusiolla tulisi olemaan vaikea iltapuhde. Liike oli heikkoa, merkkaus sekavaa ja syöttöpelissäkään ei ollut kehumista. SC Rata sai helpolla pari maalia kärkeen ja Fuusion kavennus 3-1 ei auttanut joukkuetta lyömään kirivaihdetta silmään. Takkiin tuli selvästi 10-2, lievällä tuomareiden avustuksella. Fuusion asenteessa on parantamisen varaa, vaikkakin välisarjan ottelut ovat jollain tavalla merkityksettömän tuntuisia.
Fuusion MOM - Skyde (1+0)
PiituRC Huikka nöyryytti Fuusiota !
18.1.2009
- Fuusion välisarja alkoi surkeasti. Huikka teki avausosuman jo ensimmäisestä vaihdosta ja Fuusio ei päässyt kunnolla peliin ensimmäiseen kymppiin. Taululle oli tauolla lyöty jo 7-2 lukemat. Toisella jaksolla Fuusio sai ajoittain juonesta kiinni, mutta tänään ei pallo uponnut hyvistäkään paikoista, kun taas Huikalla onnistui erinomaisesti omista paikoistaan. Fuusion puolustuspeli oli liian verkkaista ja hyökkäyspäässä viimeistely ontui pahasti. Loppunumerot ansaitusti 13-5 Huikalle. Tämä oli hyvä herätys välisarjan muita pelejä varten.
Fuusion MOM - Miikka
PiituFuusio voitolla No Starsista ylempään välisarjaan !
11.1.2009
- Fuusio jatkoi erinomaisia otteitaan "treenivastustaja" No Starsia vastaan runkosarjan viimeisellä kierroksella. Ottelu alkoi räväkästi, molemmat joukkueet tekivät maalit ensimmäisistä hyökkäyksistään. No Stars meni ylivoimalla johtoon, mutta aivan jakson lopussa Fuusion onnistui kahdesti ja otti taukojohon 3-2. Nämä numerot kestivät toisen jakson puoliväliiin kun No Stars tuli tasoihin. Epa vei Fuusion johtoon, mutta maali käsittämättömästi hylättiin. Onneksi Jukka ja vielä Miikka onnistuivat, näin loppunumerot 5-3 ja Fuusio piti paikkansa viiden joukossa.
Fuusion MOM - Jukka (1+0)
PiituFuusion Uusi Vuosi alkoi iloisella pelillä !
4.1.2009
- Fuusio tuli hyvällä jalalla ja terävällä viimeistelyllä joulutauolta takaisin kaukaloon. Padotut Sillit jäivät heti alusta takaa-ajajiksi Fuusion mennessä Epan toimesta johtoon ensiminuuteilla. Hyvä ensimmäinen jakso Fuusiolle 5-3. Toisen jakson ensimmäisessä vaihdossa Piitu vei Fuusion 3 maalin johtoon ja seuraavassa vaihdossa Sami lisäsi johdon jo 4 maaliin. Pad. Sillien selkäranka tuntui napsahtavan tässä kohtaa. Fuusio jaksoi tehdä töitä loppuun asti ja otti arvokkaan ja ansaitun voiton 11-5 sarjakolmoselta. Henkka oli maalissa jälleen huippuvireessä.
Fuusion MOM - Piitu (3+1)

Urheiluseura Fuusio ry
Kevätkatu 13 I 15240 Lahti
fuusio@urheiluseurafuusio.com

Martsa ã 2005