top_index.gif (74913 bytes)
F Etusivu F Fuusio F Pelaajat F Kalenteri F Tilastot F Raportit F Galleria F Linkit F Arkisto 11.11.2006


Raportit
dotline.gif (899 bytes)
Salibandy

2006-2007
2005-2006

2004-2005
2003-2004
2002-2003
2001-2002
2000-2001

Jalkapallo

Kylpylä-Cup 2005
Kylpylä-Cup 2004
» Kylpylä-Cup 2003
Kylpylä-Cup 2002

Salpausselkä Kuppi 2008
Salpausselkä Kuppi 2007
Salpausselkä Kuppi 2006
Salpausselkä Kuppi 2005
Carlsberg Soccer tournament 2004
Carlsberg Soccer tournament 2003
Carlsberg Soccer tournament 2002
Kylpylä-Cup 2003

OTTELURAPORTTI IKAALISTEN 6. KYLPYLÄ-CUP 2003

FUUSIO JÄLLEEN KYLPYLÄ-CUPIN MESTARIKSI !

Voittajajoukkueessa 2003 pelasivat Make, Hessu, Pekka, Ville, Joonas, Mikko, Tepi ja Jake sekä

Martsa, Kari, Teemu, Sami ja Lasse. Reisivammainen Samuli puuttuu kuvasta.

Alkusarja lähti käyntiin hieman sekavissa tunnelmissa. Pelisysteemi 2-1-2 ei tuntunut istuvan joukkueelle, mutta näytti sekoittavan myös avausvastustaja AC Santenin rivit. Ensimmäinen peli on aina vaikea, joten sen syvempään pelianalyysiin ei ollut tarvetta. Fuusiolle ensimmäisestä ottelusta jäi käteen kylmän sateen kastelemat miehet, loukkaantuneet Samuli (etureisi) ja Kari (pakara) ja 3 pistettä maalein 6 - 0. Fuusion parhaat otteet olivat Terolla. Lasselle vaatimattomat neljä maalia.

Toinen alkusarjan ottelu pelattiin pienemmällä kentällä ja kuivemmassa säässä. Fuusio oli selvästi piristyneempi ja selkeämpi pelisysteemi 3 - 2 auttoi parempaan esitykseen. Meitäkin varttuneemmat Naapurinkrouvin miehet saivat tylyn kohtelun ja Fuusio otti pisteet selvin 7 - 1 lukemin. Turnauksen hienoimman maalin täräytti Markus, joka latasi ulkosyrjällä Villen upean esityön jälkeen pallon ylänurkkaan. Joonaksen kuviot kruunattiin ottelun parhaan pelaajan valinnalla.

Ennen lauantain viimeistä ottelua koettiin jälleen loukkaantuminen ja se tapahtui Ronald Koeman- kilpailun yhteydessä. Mikko kokeili nivusiensa kestävyyttä potkaisemalla maahan naulatun nauhan kohti tutkaa ja totesi hävinneensä sen kilpailun. Nivunen äityi niin kipeäksi että Mikon potkut oli tällä kertaa siinä. Mikkoa ennen Lasse oli ehtinyt ottaa oman paikkansa kärjessä tutusti paljain jaloin. Lukemat ylsivät viime vuonna tehtyyn ennätykseen eli 121 km/h.

Alkusarjan viimeisessä ottelussa pääosaan nousi jälleen Suomen suvi. Lohkovoiton ratkaisevassa ottelussa pohjoisen tuulen avustama vesisade piti miehiä sellaisessa kohmeessa, että ottelussa ei paljon hienouksia viljelty. Fuusio otti kuitenkin rutiinisuorituksella voiton Soonista ja varmisti näin lohkon kärkipaikan ja tunnin lisää unta, sillä lohkovoittajat pääsivät suoraan neljännesvälieriin. Soon uhosi vielä 5 - 0 tappion jälkeen tapaavansa meidät finaalissa, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Meille se olisi kyllä sopinut mainiosti. Kari säästeli kipeää pakaraa sunnuntaihin sateensuojassa Mikon kanssa. Martsan maali nosti miehen Fuusion parhaaksi.

Neljännesvälierä. Leppoisan illanvieton jälkeen lämmiteltiin kipeitä jalkoja sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Team 9 vastaan. Missä lienyt vika Fuusion aneemiseen esitykseen ottelun ensimmäisellä puoliskolla, mutta vastustajan kolmen alakerran takan ollutta veskaria ei päästy edes kokeilemaan kunnolla ensimmäisellä puoliajalla. Team 9 meni johtoon jakson puolivälissä ja homma näytti hetken huolestuttavalta. Fuusion nousun aloitti Markus tekemällä upean puskumaalin Lassen passista aivan ensimmäisen jakson lopussa. Toisella jaksolla jalkoihin tuli enemmän liikettä ja voittomaalin 2 - 1 viimeisteli Martsan passista laitapakin tontilta noussut Jake. Turnauksessa ensimmäinen osumansa tehnyt Jaape teki sen oikeaan paikkaan ja valittiin Fuusion parhaaksi pelaajaksi. Joonas kaunisteli lukemat vielä ennen loppua 3 - 1:n ja näin Fuusio jatkoon.

Puolivälierässä vastaan asettui takavuosien mestarijoukkue Liepo. Väsyneet jalat painoivat edelleen Fuusiota ja pelin taso vain laski entisestään. Vastustajalla oli onneksi vähintään yhtä kipeät paikat ja erittäin kiihkeä ottelu alla, joten lähtökohdat heilläkään eivät olleet parhaat mahdolliset. Fuusion rutiini ja taso olivat vastustajaa kovemmat ja kun puolustus onnistui Hessun johdolla pitämään nollan, niin Fuusio jatkoon maalein 2 - 0. Hessulle Fuusion parhaan pelaajan tähdet.

Välierässä Fuusiosta otti mittaa HirPy. HirPyn pojat eivät jaksaneet lämmitellä lainkaan ennen ottelua ja näyttivät jo hieman luovuttaneilta, mutta painoivat kiitettävästi ensimmäisen jakson. Pari pelattua ottelu alkoivat pikkuhiljaa saada fuusiolaisten paikkoja auki ja nyt nähtiinkin parempaa futista. Maalinteossa oli edelleen suuria vaikeuksia ja kun puolustui lepsuili kulmatilanteessa, onnistui HirPy puskemaan pallon kulmasta Fuusion reppuun. Tämän enempään HirPystä ei tänään ollut ja Lassen&kump. johdolla Fuusio finaaliin maalein 4 - 1. Samin kova liike ja hurja yritys riittivät ottelun parhaan pelaajan palkintoon.

Finaalivastustajaksi nousi lähes paikallinen Hämeenkyrön Apassit, joka tahkoaa 5. divisioonassa. Odotettavissa oli turnauksen paras peli, sillä vastustaja oli nuori ja pallovarma joukkue. Fuusio oli kuitenkin valmis finaaliin ja heti alusta lähtien taso oli niin korkea kuin viime vuoden voittajalta voi vain odottaa. Edellispelien aneemisuudesta ei ollut tietoakaan vaan kentällä nähtiin alusta asti joukkueena hyökkäävä ja puolustava Fuusio. Fuusion sankariksi nousi tuttu hahmo. Lasse ei antanut Apasseille armoa vaan skalpeerasi intiaanipuolustusta kerta toisensa jälkeen, käyden vielä auttamassa omaa puolustusta harvoin nähdyllä liukutaklauksella. Härkämäisesti painien Lasse haastoi keskuspuolustusta ja teki ottelussa upean hattutempun sekä syötti Markuksella kaksi avopaikkaa, joista toisesta Markus osui maalipuiden väliin. Suunsoiton takia sivummalle häädetty Apassien vastustaja antoi tunnustuksen Fuusiolle todetessaan vastuksen olleen liian kova heidän nuorille pelaajilleen. Väriä finaaliin toi läpi turnauksen hyvin palloja hakenut Teemu, joka veti puhtaan hudin ja aiheutti Fuusion vaihtopenkillä hilpeyttä sekä Apassien parhaan maalintekopaikan. Fuusion raati ei voinut ohittaa 3+1 tehot saalistanutta Lassea vaan palkitsi hänet ottelun parhaana.

Kapteeni Kari tutuissa hommissa. Poika ja 500 euroa palasivat Lahteen.

Näin siis poika matkasi takaisin Lahteen ja Fuusion saldo turnauksessa pysyi edelleen puhtaana, nyt tilillä 14 voittoa. Fuusio heilutti tänä vuonna vastustajan verkkoja 31 kertaa ja 14 kerralla asialla oli Lasse. Lasselle matka oli jälleen erittäin kannattava sillä mukaan tuli uusi Siemensin kännykkä (Ronald Koeman kilpailu), kylpylä lahjakortti kahdelle (turnauksen paras pelaaja) sekä kaljakori (turnauksen maalipörssin kärki). Fuusion varainkeruumatka oli siis kaiken kaikkiaan onnistunut. Seuran talous koheni 500 eurolla ja poikien jälleennäkeminen oli mukava, leppoisa urheilutapahtuma. Fuusion turnauksen parhaana pelaajaksi valittiin lähes joka ottelussa maalin tehnyt Joonas. Hyvä Joonas, hyvä Lasse, hyvä Fuusio ! Kiitos Fur-urheilulle jälleen hienosti järjestetystä turnauksesta. Toivottavasti perinne jatkuu ja ensi vuonna pelataan aurinkoisilla kentillä.

FUUSION TURNAUKSEN PELAAJAT JA MAALIT

PELAAJA, PELIPAIKKA, MOM* MAALIT MAALIT / OTTELU
Lasse Viljanen, hyökkääjä, * 14 2,0
Joonas Holtari, hyökkääjä, *, MVP** 6 0,9
Mika Martikainen, puolustaja, * 3 0,4
Markus Mujunen, hyökkääjä 3 0,4
Ville Majala, hyökkääjä 2 0,3
Heikki Kokko, puolustaja, * 1 0,1
Sami Lari, puolustaja, * 1 0,1
Jake Talvitie, puolustaja, * 1 0,1
Tero Hintsala, puolustaja, * 0 0
Kari Kankahainen ( C ), puolustaja 0 0
Pekko Kotro, puolustaja 0 0
Mikko Virtanen, puolustaja 0 0
Samuli Tikka, hyökkääjä 0 0
Teemu Kolho, maalivahti - 3 - 0,4
YHTEENSÄ 14 pelaajaa 31 / - 3 4,4 / - 0,4

* Man Of the Match- valinta

** Most Valuable PlayerUrheiluseura Fuusio ry
Tanssimäenkatu 12 C 55  15240 Lahti
fuusio@urheiluseurafuusio.com

Martsa ã 2005