top_index.gif (74913 bytes)
F Etusivu F Fuusio F Pelaajat F Kalenteri F Tilastot F Raportit F Galleria F Linkit F Arkisto 04.11.2006


Raportit
dotline.gif (899 bytes)
Salibandy

2006-2007
2005-2006

2004-2005
2003-2004
» 2002-2003
2001-2002
2000-2001

Jalkapallo

Kylpylä-Cup 2005
Kylpylä-Cup 2004
Kylpylä-Cup 2003
Kylpylä-Cup 2002

Salpausselkä Kuppi 2008
Salpausselkä Kuppi 2007
Salpausselkä Kuppi 2006
Salpausselkä Kuppi 2005
Carlsberg Soccer tournament 2004
Carlsberg Soccer tournament 2003
Carlsberg Soccer tournament 2002

Salibandy 1. divari 2002-2003

OTTELURAPORTTI SALIBANDY 2002 - 2003 1. DIVISIOONA

12. Kierros: InsTeam - Fuusio 3 - 9

Runkosarjan ja Fuusion kauden viimeisessä sarjaottelussa tuli vastaan InsTeam. InsTeam elätteli toiveita pääsystä 1.divarin playoffeihin, mutta se edellyttäisi voittoa Fuusiosta. Fuusion saunailta oli houkutellut paikalle kaksi kentällistä pelaajia ja näin lähdettiin tekemään kiusaa InsTeamille ja päättämään kausi kunnialla hyvää peliin. Fuusio aloittikin terävästi ja Fuusion oma inssi Sami rankaisi kaimojaan kahdesti heti ottelun alussa. Kauden ensimmäistä ja viimeistä peliään tullut pelaamaan kapteeni Kanki herätti joukkueen vielä kovempaan taisteluun ottamalla 5 minuutin penaltin suunsoitosta. InsTeamin onnistui kaventaa peli jäähyn aikana vapaalyönnistä. Fuusio materiaalin leveys ja erinomainen tsemppi kuitenkin pitivät huolen siitä, että InsTeam ei päässyt uhkaamaan johtoa. Tauolle Fuusion johdossa 3 - 2.

Myös toisella jaksolla Fuusion onnistui pitää InsTeam kurissa. Jakson alussa molemmat onnistuivat maalinteossa, mutta jakson keskivaiheilla Fuusio ratkaisi ottelun onnistumalla pari kertaa peräjälkeen. Maaliverkkoja heiluttelivat pelaajat laajalla rintamalla; Joksu, Pekka, Tomi, Jana, Lasse, Jukka. InsTeamin selkäranka ei kuitenkaan katkennut vaan joukkue jaksoi painaa loppuun asti. Fuusio oli kuitenkin päättänyt onnistua kauden lopuksi ja päätös piti loppuun asti. Suvereenin esityksen jälkeen (poislukien mussutusjäähyt) joukkue palkittiin selvällä voitolla 9 - 3. Tälläistä meininkiä olisi tarvittu muutaman kerran aiemminkin tällä kaudella. Kiitos kaikille !

MOM - Kanki

11. Kierros: Fuusio - Team Masa 5 - 10

Fuusiota vastaan asettui puhtaan pelin sarjakärki Team Masa. Fuusio lähti tekemään kiusaa ja onnistui pelissään hyvin, erityisesti ensimmäisen jakson aikana. Fuusio aloitti maalinteon parin minuutin jälkeen kun Pekka latasi sivuttaisjuoksusta verkot tötterölle. Team Masa pääsi kuitenkin välittömästi kuittaamaan. Team Masan peli oli hyvin nopeaa ja aktiivista. Vedot lähtivät suoraan nopeista syötöistä ja Fuusiolla oli koko ottelun ajan ongelmia saada näitä vetoja kuriin. Ensimmäinen jakso eteni kuitenkin tasapäin ja tauolle lähdettiin Masan johtaessa 4 - 3.

Toista jaksoa ehdittiin pelata kymmenisen minuuttia pallon liikkuessa kentän molemmissa päissä. Tämän jälkeen tehtiin parin minuutin sisään maaleja vuorotellan molempiin päihin. Lassen onnistui kaventaa lopuksi tilanne 6 - 5, mutta sen jälkeen Fuusion räpistely loppui Masan saadessa pari helpon näköistä maalia. Fuusiolla ei taktiikka eikä taito riittänyt haastamaan sarjajohtajaa aivan loppuun asti. Taitoeroa ja salibandyn omalaatuisuutta kuvasti se, että Masan taitomiesten onnistui pitää alivoimalla palloa laidoissa siten, että sitä ei rikkomatta saatu pois. Niin tai näin ero sarjajohtajan ja häntäpään välillä ei ollut suuren suuri, mutta kuitenkin selvä. Fuusion heikkoudet löytyivät epäonnistuneessa maalivahtipelissä ja tehottomassa hyökkäyspelissä, mikä ei sinänsä ole yllättävää.

MOM - Pekka

10. Kierros: SBS Saxby - Fuusio 4 - 3

Fuusion kymmenes peli oli SBS Saxbytä vastaan. Fuusiolla oli mukavasti miehiä paikalla ja ottelu alkoikin hyvin. Melko tasaisen alun Fuusio onnistui hyödyntämään jakson puolivälissä kun Jussi sai pistää takatolpalta tyhjiin Joksun ja Samin hyvän esityön ansiosta. Saxy kuittasi maalin kuitenkin välittömästi seuraavassa vaihdossa. Tasainen peli alkoi kääntyä kiihkeäksi jakson loppua kohden ja raskasluinen Lasse oli tuttu näky boxissa.

Toisen jakson alussa Jana pääsi yksin läpi, mutta "kompastui" vastustajan mailaan, ei vihellystä. Vastustajan vastahyökkäysestä vihellettiin rankkari. Tämä maaliin ja näin Fuusio joutui takaa-ajajaksi. Päätettiin pitää pää kylmänä ja keskittyä kostamaan koiruuksia maalien merkeissä. Näin tehtiinkin ja Fuusion onnistui päästä ensin tasoihin ja sitten vielä ohi. Matsi lähti jossain vaiheessa toista jaksoa koko lailla tuomarin käsistä, vaikka hän parhaansa yrittikin. Kun ottelua oli kaksi ja puoliminuuttia jäljellä sai Martsa jäähyn päällä pelaamisesta. Juuri kun jäähy päättyi Saxby tasoitti ottelun pelaten ilman maalivahtia. Fuusion taktinen kypsymättömyys palkittiin liiallisella hyökkäysinnolla ja vastustaja teki maalin kun pelikello näytti 12 sekuntia ja vielä alivoimalla. Taas vitutti. Joitain tulos ja suurinta osaa vastustajan säälimätön roikkuminen ja huitominen. Toinen "sikamainen" peli tällä kaudella, onneksi selvittiin puolin ja toisin ehjin nahoin. Näitäkin pelejä ajoittain tulee, mutta eivät ne ole ikinä Fuusiolta onnistuneet.

MOM - Jussi

9. Kierros: Fuusio - Black Devils 5 - 5

Yhdeksännellä kierroksella tuli vastaan joukkue, jolla on vielä vähemmän pisteitä kuin Fuusiolla, niitä ei ole montaa. Matsi alkoi melko rauhallisesti ja vähän aneemisestikin. Molemmat aloittelivat peliään varovasti ja varsinkin Black Devils peruutteli omalle alueelleen pallottomana odottelemaan vastustajaa. Black Devils meni kuitenkin johtoon Fuusion harhasyötön johdosta. Tämän kuitenkin Fuusio kuittasi nopeasti ja meni samantien johtoon upean ylivoimavapaalyöntikuvion päätteeksi. Neljän passin jälkeen Jana tinttasi pallon etukulmasta pussiin. Jakso eteni vuoromaalein ja tauolle lähdettiin tasalukemissa 3-3. Black Devilsin prosentti oli kyllä maalitilanteisiin nähden turhan kova.

Toinen jakso jatkui yhtä aneemisesti kuin ensimmäinenkin. Fuusio teki duunia ja mutta aivan huippupaikkoihin ei päästy. Vastustajan veskari oli puolet ajasta kyljellään, mutta kun palloa ei saatu nostettua tarpeeksi, maali varjeltui. Fuusio onnistui kyllä osumaan maalin putkiin peräti kolmesti ! Tilanteessa 4-4 Jukka sai keskialueella jäähyn vastustajan kompastellessa Jukan mailaan. Jukka protestoi itselleen vielä kympin päälle. Black Devils onnistui maalin edustan vapaalyönnistä menemään johtoon. Vihdoin Fuusiossa nähtiin pientä heräämistä. Kun matsia oli minuuttia jäljellä tuli Martsa maalilta pois ja tasoitusta lähdettiin hakemaan kuudella pelaajalla. Hirveän hässäkän päätteeksi Janan onnistuikin vetää pallo maalin ja näin ansaittu tasoitus tuli vain puolisen minuuttia ennen loppua. Piste ei silti tuntunut kovin hyvältä, sillä mielestämme olimme selvästi parempia. Black Devils oli täysin heidän nro 20 varassa, joka keräsikin kovat tehot ottelusta.

MOM - Pekka

8. Kierros: Fuusio - Grand Star Cafe 3 - 4

Uuden vuoden ensimmäiseen matsin tuli vastaan Grand Star Cafe runsaslukuisena. Fuusio penkillä oli kolme vaihtomiestä. Ottelu alkoi Fuusion epäonnistuessa ylivoimalla, huono passi alimmalle miehellä aiheutti läpiajon ja takaiskumaalin. Tämän kuittasi onneksi välittömästi Sami hienon karvauksen päätteeksi. Fuusio jatkoi yritystään ja onnistuikin Pekan rannarilla ennen taukovihellystä vielä kerran.

Toinen jakso alkoi hyvin Samin maalatessa toistamiseen. Tämän jälkeen GSC onnistui nopeassa vaparissa Fuusion torkkuessa. Ottelu tasoitusmaali tuli jakson puolivälissä, jolloin Fuusio pallonmenetyksen jälkeen GSC tuli nopealla vastahyökkäyksellä tasoihin. Tämän jälkeen alkoi tuomarin show. Ottelu oli päässyt jo kohtalaisen huitomisen tasolle kun pillistä oli herne pudonnut tauolla ja tuomarin bravuuri oli täysin odottamaton ! Joksu vei palloa vastajan päätyyn, jossa hänet käsikynkällä kaadettiin. Joksu protestoi tätä ja tulos oli seuraava. Molemmille 2 osapuolille (siis GSC rikkoneelle pakille ja Joksulle) 2 minuuttia + Joksulle suun soitosta toiset 2 (käsimerkit näyttivät kyllä käytösrangaistusta). Tämä kuitenkin toteutettiin siten, että ensin 2 minuutin jäähylle meni Joksun lisäksi vielä Martsa ja sitten jäähyn jälkeen Joksu oli vielä toiset 2 minuuttia. Fuusio siis sai vastustajan rikkeestä 2+2+2 minuuttia jäähypenkkiä !!! Jossain vaiheessa loppupeliä GSC onnistui kerran ja näin pisteet heille. Tuomarin kommentti pelin jälkeen oli, että ei häntä kiinnosta. Pelaajat pelaa niinkuin haluaa ja määrää linjan. Hän vain viheltää mitä näkee. Mukava idealismi ns. herrasmiessäännöistä, mutta se ei toimi salibandyssä eikä kortteliliigassa. Mölkkyä voidaan pelata ilman tuomaria, mutta ei säbää. Omaa huonouttamme hävittiin, mutta tällä kertaa tuomarin erinomaisella avustuksella.

MOM - Sami

7. Kierros: SC Rosvosektori - Fuusio 7 - 5

Kauden odotettua heikommin aloittanut Rosvosektori oli viime kierroksilla päässyt hyvään pelirytmiin ja Fuusiota vastaan he lähtivät kahdella hyökkäysketjulla. Fuusiolla oli hieman miehistön kanssa vaikeuksia ja maalin ehti juuri ja juuri itsensä pukea Martsa. Ottelu alkoi järkyttävän huonosti. Rosvosektori käytti tavaramerkkiään eli kovaa maskia ja kaukolaukauksia tehokkaasti läpi koko ensimmäisen jakson. Jääkylmä veskari Martsa joutui poimimaan palloa liian usein selkänsä takaa edes näkemättä mistä pallo oli sinne tiensä löytänyt. Rosvosektorin parin maalin johto saatiin kuitattua ylivoimalla Tepin lingotessa rannarin tolpan kautta maaliin. Tepi avasi maali saldon upealla tavalla. Jakson keskivaiheilla oli Fuusiolla kova pyöritys päällä, mutta muutamat avopaikat tuhlattiin räikeisiin ohilaukauksiin. Rosvosektori oli tehokkaammalla päällä ja pääsi jaksovoittoon loppuvaiheen parilla ylämummovedolla. Jakso siis vastustajalle maalein 6-1, joka ei kyllä vastannut pelin tapahtumia.

Toisen jakson aluksi annettiin vielä yksi maali eteen, ennen kuin alettiin pelaamaan Lassen sanoin itsellemme. Rosvosektorin koko joukkueen yhteinen peliajatus katosi Fuusion hyvään liikkeeseen ja agressiiviseen hyökkäyspeliin. Fuusio onnistui maalinteossa perä jälkeen ensin Jukan vaparilla, sitten Pekan läpiajolla ja näin peli ei ollutkaan vielä kirkossa kuulutettu. Jakson keskivaiheilla rupesi tilanteen kiristyessä myös miesten psyyke hieman kiristyä, mutta kokeneet pelaajat puolin ja toisin eivät sortuneet ylilyönteihin ja näin rehtiä mutta kovaa peliä pelattiin kaukalon sisäpuolella. Fuusion kirivaihe ei kuitenkaan riittänyt tällä kertaa, vaikka viimeinen minuutti yritettiin ilman maalivahtiakin saada lisämaaleja. Näin selvä jaksovoitto Fuusiolle numeroin 4-1, mutta pisteet Rosvosektorille hyvän ensimmäisen jakson kautta. Toisen jakson esitys oli kuitenkin Fuusion parhaasta päästä syyskaudella ja toivommekin, että syke säilyy samanlaisena joulun jälkeen ja pisteitä on silloin tiedossa. Lue myös Rosvosektorin raportti, pääset sinne linkkisivujen kautta.

MOM - Jukka

6. Kierros: Fuusio - NSB 11 - 6

Pitkästä aikaa Fuusio sai jalkeille kaksi täyttä ketjua, vastustaja NSB:n pelatessa ilman vaihtomiehiä. Tämä ennakkoasetelma ei kuitenkaan näyttänyt Fuusiota auttavan ottelun alkupuolella. Lasse teki nopean avausmaalin, mutta sen jälkeen peli tasoittui. NSB itse asiassa piti enemmän palloa pelin alussa. Fuusio hätäili syötöissään ja Kapan lahjoittaessa kavennusmaalin tilanteeseen 2-1, pysyi NSB ottelussa mukana. Avausjaksolla Fuusio kuitenkin pysyi maalin tai parin verran edellä ja kunnon paniikkia ei päässyt syntymään. NSB sai maalinsa kuitenkin luvattoman halvan näköisesti. Avausjakso Fuusiolle 5-3.

Toinen jakso alkoi ensimmäisen kaltaisesti. NSB jaksoi tehdä töitä yllättävän hyvin ja Fuusion hyökkääjien laiskahko puolustus aiheutti painetta alakertaan. NSB saikin tilanteen kavennettua 5-4, mutta onneksi tämän jälkeen heiltä rupesi panokset loppumaan ja Fuusio pääsi vyöryttämään ylivoimahyökkäyksiään. Onnistumisia sateli tänään melko leveällä rintamalla. Toisella jaksolla maalasivat mm. Tomi kahdesti ja Martsa kauden ensimmäisen Lassen hyvästä passista. Näin pelin viimeinen kymppi Fuusion pyöritystä ja loppulukemat karkasivat hieman rumiksikin. Pari peliä missannut Lasse oli aktiivisella pelipäällä ja onnistui Fuusiosta tehokkaimmin. Muut pistejyrät olivat Tomi, Jana ja Joksu.

MOM - Lasse

5. Kierros: Fuusio - Lapa FT 6 - 8

Viidennessä pelissä oli vastassa tunnetusti kova Lapa FT. Fuusio sai kerran kärsiä miespulasta, nyt vaihtopenkkiä kulutti vain yksi pelaaja kerrallaan. Ottelu alkoi kuitenkin erinomaisesti ja Fuusio johti peliä ensi jaksolla pariinkin otteeseen. Ottelu ratkesi kuitenkin 6 - 6 tilanteessa Lapan onnistumiseen ja näin jälleen aivan lopussa Fuusion selkäranka katkesi. Loppunumerot kauden parhaassa pelissä oli Lapalla 8 - 6.

MOM - Jana

4. Kierros: Laune Pallo - Fuusio 3 - 6

Vapaan viikonlopun jälkeen vastaan asettui Laune Pallo. Fuusio oli asettanut tavoitteekseen avausvoiton ottamisen. Flunssa, kuume (ja itseaiheutettu kipu) olivat kuitenkin kaventaneet vaihtopenkin vain yhteen mieheen. Vauhti pelissä oli kuitenkin odotetun hiljainen, joten fysiikka varmaan riittäisi näilläkin miehillä. Ottelu lähti upeasti käyntiin, Fuusion onnistuessa heti avausminuuteilla maalinteossa. Valitettavasti jatko ei sujunut yhtä hyvin, sillä Laune Pallo teki vaparista valitettavan helpon näköisesti tasoituksen. Tämän jälkeen alkoi kuitenkin Laune Pallon jäähyily ja tällä kertaa Fuusiolla oli malttia liikuttaa palloa rauhassa tekopaikkaan. Nätin kuvion päätteeksi Fuusion kauden kauneimmasta osumasta vastasi Tomi. Hyvät passit tähän Joksulta ja Jussilta. Johto onnistuttiin kuitenkin hässimään, joten tauolle tasan 2-2 tilanteesta.

Toiselle jaksolle lähdettiin "tiiviin" oman pään kautta. Hieman karvausta lisäämällä saatiinkin Laune Pallon avauspeli tukkoon ja näistä katkoista useita vastahyökkäyksiä. Tänään kuitenkin peli ratkesi jäähyihin. Fuusion siirtyi jakson alussa jo 4-2 johtoon, kunnes merkkausvirheen jälkeen vastustaja herkutteli maalinedestä kavennusmaalin. Tämän jälkeen kuitenkin Laune Pallon kapteeni otti vaihtopenkiltä käytösrangaistuksen ja heti sen perään vielä toisenkin. Näiden jäähyjen aikana Fuusion onnistui ratkaista peli. Erinomaisesti onnistunut Tomi laukoi helpottavan 5-3 johto-osuman. Sami viimeisteli vielä lopussa nopean vastahyökkäyksen maalin ja näin loppunumerot 6-3. Peli näytti hieman paremmalta ja rauhallisemmalta kuin aikaisemmin. Jaksettiin nöyrästi hakea paikkaa ja puolustettiinkin pari notkahdusta lukuunottamatta hyvin. Ehkä tästä alkaa nousu kohti playoff-paikkoja.

MOM - Tomi

3. Kierros: Fuusio - Ohari 0 - 5

Isänpäivän kierroksella asettui vastaan hyvin sarjan aloittanut Ohari. Fuusio sai parin vaihtomiehen verran porukkaa kasaan, mutta vakipakkeja oli kentällä vain yksi. Ensimmäinen jakso oli melko tasaista, hidasvauhtista ja heikkotasoista peliä. Ohari pelasi melko passiivista, vastahyökkäyspeliä kuten Fuusiokin. Fuusio yritti ottaa aloitetta ja saikin keskikentän haltuun. Peli pyöri enimmäkseen Oharin päässä, mutta vaarallisia tilanteita ei saatu aikaiseksi. Jakson ainoan teki Ohari Fuusio sählätessä oman vaparinsa hyökkäysalueella, josta kaveri yksin läpi ja maali.

Toinen jakso alkoi hyvällä Fuusion sykkeellä. Ensimmäinen vitonen pyörittiin kokonaisuudessaan Oharin tontilla, mutta vedot pääosin epäonnistuivat tai jäivät ampumatta. Ohari onnistui toistamiseen vaarattoman näköisestä yksi-yksi tilanteesta. Kapa yllätettiin pakin jaloista takaylämummoon. Fuusio jalat jaksoivat takaiskusta huolimatta liikkua ja Ohari sai pari rangaistustakin. Fuusion ylivoima oli vielä huonompaa kuin aikaisemmin ja näin ei kavennusta saatu aikaan. Hieman linjattomasti puhallellut tuomari tuntui ratkaisevan pelin Oharille, sillä kolmas maali tuli tuomarin pysäytettyä laidassa Fuusion hyökkäykseen lähtö ja tästä pallo Oharille ja kassiin. Päät painuneena pelailtiin loppu ja annettiin kaverin kaunistella numeroita vielä parilla maalilla. Ohari oli selvästi huonoin vastus toistaiseksi, mutta Fuusion peli tuntuu menevän aina vain enemmän takalukkoon. Nyt olisivat hyvät neuvot kalliit.

MOM - Martsa

2. Kierros: Bad Habits - Fuusio 8 - 4

Toisella kierroksella Fuusio aloitteli peliään vain yhdellä vaihtomiehellä, mutta onneksi Pyykön veljekset ilmaantuivat hetikohta penkille ja näin saatiin tuoreita miehiä kehiin. Bad Habits aloitti maalinteon vitosen kohdalla, mutta Fuusio kuittasi tämän nopeasti Jussin onnistuessa kaukaa. Ensimmäisen erän keskivaiheilla Fuusio pystyi pitämään keskialueen tukossa, mutta omat hyökkäykset jäivät vaisuiksi. Lassen jäähy pystyttiin tappamaan hienosti, sillä peli piristyi selvästi vajaalla. Bad Habits oli taas terävämpi omien paikkojensa parissa ja näin jakso meni heille 4 - 1.

Fuusio antoi vielä yhden eteen, ennenkuin alkoi pelaamaan. Tilanteessa 5 - 1. Tästä alkoi hurja tsemppi ja Bad Habitsin maalilta kaivettiin palloa kolmesti peräkkäin. Onnistujina mm. Lasse ja Jana. Tilanteessa 5 - 4 tuli ottelun kulminaatiopiste. Bad Habitsin pakki kiskaisi vastapalloon "siniseltä" ja hurjassa maskissa ollut Kapa joutui antautumaan. Tähän tuntui loppuvan myös Fuusion taistelu ja Bad Habits rankaisi vielä pariin otteeseen.

Hieman joukkuehengelle tuoksahtanut Fuusio sortui edellisen matsin virheisiin. Tempo oli nyt paljon rauhallisempi, mutta hyökkäyksiin lähdöissä oli edelleen ongelmia. Kuitenkin isoin asia mikä on pielessä on joukkuepuolustus. Kahdeksaa maalia ei voi antaa vastustajalle millään. Puolet tuli kaukaa ja puolet ripareista. Riparit saadaan kuriin, mutta tärkeämpää olisi saada vedot peitettyä kokonaan. Näin jäisi riparitkin syntymättä.

MOM - Jana

1. Kierros: RC Huikka - Fuusio 7 - 3

Jännittävään kauden avaukseen Fuusio asteli kahdella hyökkäysketjulla ja kolmella pakilla. Vastaan asettui hyvin pre-seasonin turnauksissa menestynyt RC Huikka. Peli alkoi vauhdikkaasti ja rytmiin pääseminen kesti Fuusiolta hetken. Ensi jakso meni kuitenkin tasaisissa merkeissä. RC Huikan johtomaali kuitattiin nopeasti Jukan noustessa laidaltaan ja tällätessä maalivahdin puikoista kassin. Tämän jälkeen Fuusio meni vielä johtoonkin Janan sutiessa Martsan ampuman reboundin kassiin. Tauolle mentiin vauhdikkaan ja hieman lämpöisen ensijakson jälkeen tilanteessa 3 - 3.

Toisen jakson alkuun Huikka sai läpiajon, jossa hyvin torjunut Kapa kaatoi hyökkääjän. Tuomari Ropponen kuitenkin teki Tepille enckelmanit ja laittoi jäähylle. Huikalle rankkari, joka laitettiin kylmästi sisään. Tämän jälkeen tuli vielä toinen nopea rankaisu Fuusion huonosta avauksesta. Näin oli pari kassia perässä ja yritettiin hieman agressiivisempaa ja hyökkäävämpää peliä. Hyvistä hetkistä huolimatta peli ajautui liiaksi kulmiin ja vetopaikoista ei onnistuttu kunnolla. Hiukka teki pari ylivoimahyökkäysmaalia ja näin pisteet heille hyvän esityksen jälkeen.

Pidennetty peliaika ja kova tempo tekivät fuusion "senioreille" yllätyksen. Aikaa ei ollut leipomiseen omalla alueella lainkaan ja tämä aiheutti vaikeuksia hyökkäyksiin lähdöissä koko ajan. Samoin peli meni liiaksi kulmiin ja laitoihin, eikä sieltä päästy ampumaan lähellekkään tarpeeksi paljon. Uskon kuitenkin, että Huikka on sarjan kärkiporukoita ja pienillä parannuksilla Fuusio nousee voittojen tielle.

Man Of the Match - Pekka


Urheiluseura Fuusio ry
Tanssimäenkatu 12 C 55  15240 Lahti
fuusio@urheiluseurafuusio.com

Martsa ã 2005