top_index.gif (74913 bytes)
F Etusivu F Fuusio F Pelaajat F Kalenteri F Tilastot F Raportit F Galleria F Linkit F Arkisto 11.11.2006


Raportit
dotline.gif (899 bytes)
Salibandy

2006-2007
2005-2006

2004-2005
2003-2004
2002-2003
2001-2002
2000-2001

Jalkapallo

Kylpylä-Cup 2005
Kylpylä-Cup 2004
Kylpylä-Cup 2003
Kylpylä-Cup 2002

Salpausselkä Kuppi 2011
Salpausselkä Kuppi 2010
Salpausselkä Kuppi 2009
Salpausselkä Kuppi 2008
Salpausselkä Kuppi 2007
Salpausselkä Kuppi 2006
Salpausselkä Kuppi 2005
Carlsberg Soccer tournament 2004
Carlsberg Soccer tournament 2003
Carlsberg Soccer tournament 2002
Carlsberg Soccer Tournament 2003

OTTELURAPORTTI CARLSBERG SOCCER TOURNAMENT 2003

Battery alkulohko 15.-16.11.03

Plancha - Fuusio 1 - 3 (Mikko, Martsa, Terre)

Fuusio - SiU 1 - 2 (Lasse)

Fuusio - Renegades 3 - 0 (Jana, Ville, Lasse)

Pato - Fuusio 1 - 2 (Sami, Jana)

Neljännesvälierä 16.11.03

Perusilkeät - Fuusio 3 - 1 (Lasse)

MOST VALUABLE PLAYER - Toni "Jana" Jantunen

Fuusion turnaus alkoi ottelulla tuntematonta Planchaa vastaan. Alun tunnustelun jälkeen Fuusion siirtyi johtoon Lassen tuodessa pallon ylös oikeaa laitaa pitkin, syöttö keskelle, josta Mikolla oli helppo työ laittaa pallo tyhjään maaliin. Toinen maali tuli melko nopeasti ensimmäisen jälkeen. Jake pelasi syvälle oikeaan laitaan, josta kääntö keskelle, pallo Samin läpi Martsalle, joka latasi suoraan syötöstä 2-0. Kolmas maali syntyi Fuusiolla harvinaisesti kulmasta. Martsa näki Terren hiipivän kohti keskustaa, jolle toimitettua palloa pian kaivettiin maaliverkoista. Ottelun lopussa kaveri vielä kavensi hyvän yhdistelmän jälkeen. Pekka lisäsi jännitystä ottamalla kampista keltaisen rankkarialueen sisällä. Teemu piti Fuusiota pystyssä torjumalla rangaistuskuljetuksen ja näin pisteet Fuusiolle.

Lauantain toiseen matsiin tuli vastaan tuttu Simpeleen Urheilijat. Fuusio oli hieman muuttanut ryhmitystään saadessaan muutaman tuoreen pelaajan mukaan. Ensimmäinen vitonen oli Fuusiolta hyvää peliä ja Lasse vei Fuusion johtoon hienolla soololla. Tämän jälkeen Fuusion ote rupesi pikkuhiljaa siirtymään SiUlle, joka tasoitti ottelun vartin pelin jälkeen. Voittomaalia tarjottiin Karille, joka pääsi vapaasi puskemaan Lassen kulmapotkun takatolpalta, mutta pallo kentän kautta ohi takatolpasta. Fuusion aneeminen asenne ja liikkumattomuus palkittiin hetken päästä, kun Mikko ohjasi SiUn vedon omaan verkkoon ja näin voitto Simpeleelle.

Alkusarjan pelit jatkuivat sunnuntai aamuna kello 10. Nimekkäitä muusikoitakin sisältänyt Renegades oli kohtuullisen verkkaiselle pelipäällä edellisillan jäljiltä ja Fuusiolla oli helppo työ ottaa rutiinivoitto. Maalien teon aloitti Jana kovalla alanurkka vasurilla, hetki sen jälkeen kun oli pehmittänyt veskaria vetämällä alavatsan alapuoliselle alueelle. Fuusion muista maaleista vastasivat Ville ja Lasse. Paikkoja oli varsinaiseen maali-iloitteluun asti, mutta vedot joko menivät suoraan päin veskaria tai sitten avopaikoista ohi maalin. Kuitenkin helpottava 3-0 voitto.

Alkusarjan viimeisessa pelissä Fuusiolle riitti tasuri jatkoon, tappiolla pelit päättyisivät. Edellispelissä tuhlaajapojaksi kehuttu Sami näytti taitonsa ja viimeisteli "kuudentoista" rajalta hallistusti avausmaalin. Fuusion ongelmana oli tässä turnauksessa pelin heikentyminen johtomaalin jälkeen. Padon onnistui ottaa peli haltuun ja ansaittu tasoitus tuli puskumaalilla takatolpalta. Fuusio kuitenkin jatkoi hyvää erikoistilanne pelaamistaan ja Jana ohjasi kulmasta voittomaalin Lassen passatessa kovan syötön Janan "lapaan". Näin alkusarjasta kolme voittoa, yksi tappio, yhdeksän pinnaa ja jatkopaikka lohkokakkosena.

Neljännesvälierässä vastaan asettui oman lohkonsa puhtaalla pelillä voittanut Perusilkeät. Ottelu arkkivihollista vastaan alkoi erinomaisesti. Muutaman minuutin pelin jälkeen nähtiin Fuusion turnauksen hienoin maali. Terre syötti Markukselle laatikkoon, joka ohjasi pallon ohi vastaan tulleen veskarin Lasselle, jolla oli helppo työ ohjata pallo tyhjiin. Fuusiolle tarjottiin glamouria hetkeä myöhemmin kun Terre pelasi itsensä tekopaikkaan. Hän oli jo ohittanut vastaantulleen veskarin, mutta kulma kävi pieneksi, veto takatolppaan. Kaksi nollaan sijaan peli oli pian tasan. Perusilkeät nousi voimalla Fuusion maalia kohti ja miehiä kaatui kuudentoista sisällä, tämän jälkeen suut alkoivat käydä, mutta jalat ei. Tuomari piti pillin taskussa ja Epa tälläsi maskin takaa pallon takanurkkaan. Fuusion kolmekymppiset alkoivat näyttää tämän jälkeen melko hitailta entisten liigapelaajien rinnalla. Onnekas ohjaus vei P-Ilkeät 2-1 johtoon. Ottelun viimeinen maali ei ollut onnenkantamoinen vaan hieno yksilösuoritus. Pitkä pystypallo pelattiin Fuusion laatikon sisään, josta puolivolleysta suora veto yläputken kautta maaliin. Teemulla ei jäänyt mahdollisuuksia.

Näin turnauksesta jäi käteen alkusarjan 9 pistettä. Parempi voitti, vaikka jännäksi olisi mennyt JOS oltaisiin päästy kahden maali etumatkalle. Jos ei Fuusion jalka nouse enää edellisvuosien malliin, niin ei tunnu vastus silti kauheasti kovenevan vieläkään. Helposta lohkosta jatkoon ja valitettava tappio Perusilkeille. Taso kilpasarjan sisällä on kovin kirjava. Lisäksi aamupelit tuovat oman mausteensa pelaajien kunnon vaihdellessa nollasta sataan. Merkille pantavaa oli myös monet luovutukset, joita mielestäni ei edellisvuosina ole tässä mittakaavassa ollut.

Fuusion MVP oli Jana, jonka tekemät maalit olivat Fuusiolle tärkeimmät. Lisäksi ehjä suoritus alakerrassa toivat valinnan tänä vuonna perusfuusiolaiselle.
 

Urheiluseura Fuusio ry
Tanssimäenkatu 12 C 55  15240 Lahti
fuusio@urheiluseurafuusio.com

Martsa ã 2005