top_index.gif (74913 bytes)
F Etusivu F Fuusio F Pelaajat F Kalenteri F Tilastot F Raportit F Galleria F Linkit F Arkisto 16.11.2008


Raportit
dotline.gif (899 bytes)
Salibandy

2006-2007
2005-2006

2004-2005
2003-2004
2002-2003
2001-2002
2000-2001

Jalkapallo

Kylpylä-Cup 2005
Kylpylä-Cup 2004
Kylpylä-Cup 2003
Kylpylä-Cup 2002

Salpausselkä Kuppi 2011
Salpausselkä Kuppi 2010
Salpausselkä Kuppi 2009
Salpausselkä Kuppi 2008
Salpausselkä Kuppi 2007
Salpausselkä Kuppi 2006
Salpausselkä Kuppi 2005
Carlsberg Soccer tournament 2004
Carlsberg Soccer tournament 2003
Carlsberg Soccer tournament 2002SalpausSelkä Kuppi 2010

OTTELURAPORTTI SALPAUSSELKÄ KUPPI 2010

D-alkulohko 19-21.11.2010

Pvm Klo Koti Vieras Tulos
La 20.11. 12:50 AA  - Fuusio 0 - 0
La 20.11 15:35 Fuusio  - FC Locha 3 - 0 (Lasse, Mikko K, Rafu)
La 20.11 17:00 Fuusio  - AC Höntsä 1 - 0 (Mikko)
Cup 2
Su 21.11.
14:35 Fuusio
 - 3 x 2 1 - 0 (oma maali)
Välierä 16:55 Fuusio  - Red Family 1 - 0 (Ville)
Finaali 17:55 Fuusio  - Stars 1 - 1 (Rafu)
Fuusiolle kultaa rankkareilla!

Most Valuable Players - Teemu Kolho + Rafu

Fuusion 15. esiintyminen marraskuun Suurhallin futisturnauksessa oli historiallinen menestys. Seuran toinen turnausvoitto tuli dramaattisen finaalin jälkeen, jossa kaatui järjestävä joukkue Stars. Fuusio oli raivannut tiensä finaaliin puhtaalla pelillä. Ei tappioita, ei yhtään päästettyä maalia! Hämmästyttävä tulos ikämiesluokan joukkueelta turnauksen kilpasarjassa.

Mestarijoukkue 2010: Lasse, Mikko K, Ville, Jana, Piitu; Samuli, Martsa, Jake; Teemu, Rafu, Jukka. Kuvasta puuttuivat Mikko V ja Pekka.

Alkulohkon ensimmäinen peli AA vastaan oli Fuusiolta vaisu. Fuusio ei päässyt oikeastaan ollenkaan pyörittämään peliä vastustajan päähän, vaan joutui puolustuskannelle läpi ottelun. Teemun pari erinomaista torjuntaa piti tuloksen nollilla. Alkulohkon toisessa ottelussa oli vanhojen miesten paikat auenneet ja kun vastustaja oli hieman avauspeliä heikompi, pääsi Fuusio pelin makuun ja pyöritti selvät 3-0 lukemat FC Lochasta. Rafu avasi maalinteon kovalla vedolla, jossa Lassen maski avitti. Hienon turnauksen vasempana pakkina pelannut Mikko Kirjavainen siirsi Fuusion 2-0 johtoon ylivoimahyökkäyksen päätteeksi ja Lasse pyöritteli loppunumerot 3-0 perinteisellä sotanorsumaisella soolollaan. Lauantaina ja alkulohkon viimeinen peli AC Höntsää vastaan ratkesi Mikko V:n maalilla Fuusiolle. Urheilullinen ja aktiivinen AC Höntsä joutui näin tunnustamaan kotikaupungin kokeneet futarit paremmikseen. Fuusiolle alkulohkosta 7 pistettä, neljä tehtyä maalia ja ei yhtään päästettyä. Hyvä alku ja lohkovoitto siirsi seuraavan ottelun puolivälieriin ja sunnuntain iltapäivään.

Lauantai-illaksi manageri Viljanen oli varannut rantasaunan omasta taloyhtiöstään, jossa pelaajia tervehti hyvät tilat, lämmin kiuas ja täysi jääkaappi kylmää juotavaa. Ilta jatkui puolen joukkueen dinnerillä Mempparissa, josta "pelimiehet" jatkoivat Armakseen ja tappiin saakka.

Sunnuntain puolivälieriin Fuusion vastukseksi tuli vanha tuttu 3x2, joka oli cup1 kierroksella pudottanut avausvastustajansa ja edennyt Fuusiota vastaan. Fuusiota aktiivisemmalla jalalla liikkeellä ollut hollolalaisjoukkue oli lähellä mennä johtoon ottelun alkupuolella, mutta takatolpalta tyhjään maalin laittaminen menikin yläputkeen ja Fuusio selvisi takaiskusta. Fuusio sai otetta pelistä loppua kohti, mutta maalipaikat tärveltiin huonoihin vetoihin. Aivan lopussa Fuusio loi kovan karvauksen kautta painetta 3x2 maalille, jossa topparin ja maalivahdin kommunikaatiovirheen kautta Fuusio sai voittomaalin topparin puskiessa pallon yli vastaantulevan maalivahdin. Yhtäkaikki, maali toi Fuusiolle voiton ja paikan välierissä.

Välierävastus oli espoolainen Red Family, joka oli raivannut tieltään lahtelaisen A-lohkon voittajan puolivälierässä. Parilla vaihtomiehellä liikkeellä ollut punainen perhe ei löytänyt enää energiaa Fuusiota vastaan. Keskikentällä hyvän pelin ahertanut Ville osui ottelun puolivälissä reboundin reboundin reboundista tekemään voittomaalin. Näin Fuusio eteni turnauksen kilpasarjan finaalin.

Finaalivastustajaksi tuli turnauksen järjestävä seura eli Stars. Stars oli edennyt finaaliin rankkareiden kautta, jossa FC Hollola oli taipunut Starsille. Finaalissa Stars tuli vastaan todella verkkaisesti ja Fuusio otti aktiivisemman pallollisen roolin. Fuusio painoikin alussa päälle ja sai useita maalipaikkoja, mutta Lassen ruuti pysyi kuivana. Kun ottelu oli edennyt jo yli puolivälin Stars sai helpontuntuisesti rankkarin. Stars pelasi pitkän keskityksen boksiin, jossa Epa oli hyvin hyökkääjän iholla ja melko kevyen kontaktin jälkeen tuomari vihelsi rankkarin. Stars onnistui rankkarissaan ja Fuusiolle tuli kiire. Heti seuraavasta hyökkäyksestä Fuusio rakensi maltilla paikan ja Jana veti kovan syötön keskeltä Rafulle boksiin, joka otti sen pallon taitavasti haltuun ja sijoitti varmasti takanurkkaan oli FC Lahden maalivahdin Janne Leinon, joka oli pitänyt Starsia pystyssä. Stars sai vielä lopussa tuhannen euron paikan, jonka Teemu torjui upeasti ja piti Fuusion mestaruustoiveita hengissä.

Näin päädyttiin loppunumeroiden 1-1 kautta rangaistuskuljetuskilpailuun. Fuusio voitti teikkauksen ja Stars aloitti rankkarit. Ensimmäisessä parissa Stars ja Fuusion Rafu onnistuivat. Toisessa parissa Stars onnistui uudestaan, samoin kuin Fuusion Epa. Kolmannella kierroksella Stars valitsi uudestaan ensimmäisen vetäjän, joka tällä kertaa kuljetti pallon ohi Teemun ja sijoitti varmasti maaliin. Fuusio heitti Rafun jälleen kovaan paikkaan, eikä mies epäonnistunut. Neljännellä kierroksella samat vetäjät. Tällä kertaa Teemu tuli hyvin ulos maalistaan ja veto tolpan kautta ohi. Rafulla oli ratkaisun avaimet käsissään. Melko pitkä kuljetus lähellä maalivahtia, veto - tolppa - MAALI! TURNAUSVOITTO!!!

Fuusio otti näin vuoden 1999 jälkeen toisen SalpausSelkä Kupin voiton ja sen mukana mukavat 650 euron palkintorahat, pystin ja todennäköisesti ilmaisen osallistumisen ensi vuodeksi. Fuusion koko joukkue onnistui hyvin, mutta erityisesti Rafun kylmät ratkaisut olivat upeita, kuten Teemun varma maalivahtipelikin. Varsinainen veijari oli kyllä Jukka Pyykkö, joka otti mestaruuden 3 eri sarjassa! Viikonlopun aikana mies tahkosi yhteensä 16 ottelua ja kirjasi kaikilla joukkueilla kultaa. Fuusio kilpasarjassa, senioreissa Reipas sekä konkareissa PMK Team. Kolminkertainen eläköön Jukalle!

Takana jälleen erinomainen Fuusioviikonloppu. Hieno urheilullinen tulos ja hyvin järjestetty vapaa-ajan ohjelma. Lämmin kiitos kaikille osallistujile ja kannustajille!


Urheiluseura Fuusio ry
Kevätkatu 13 I 15240 Lahti
fuusio@urheiluseurafuusio.com

Martsa ã 2008